Dogecoin Elon Musk Ilişkisi

Dogecoin Elon Musk Ilişkisi. Bitcoin'i yeren elon, yalnızca doge kelimesini paylaşarak paranın değer kazanmasını sağladı. Elon musk ile dogecoin'in ve projenin yaratıcısı jackson palmer'in ilişkisi aslında çok eskilere dayansa da, 2 nisan tarihinde dogecoin'in resmi twitter hesabı üzerinden yapılan yeni ceo anketi sonucunda elon'un çıkması olayları biraz daha karışık bir hale soktu.

Dogecoin spikes after Elon Musk says he bought it for his son
Dogecoin spikes after Elon Musk says he bought it for his son from nypost.com
Dünyanın en zengin insanı musk son olarak dün gece bir takipçisinin elinde hiç dogecoin var mı sorusuna hayır ama belki bir gün yanıtını verdi. Cryptocurrencies such as dogecoin and bitcoin are generated by computers. Their supposed value comes from the finite number that can be computed.

Dünyanın en zengin insanı musk son olarak dün gece bir takipçisinin elinde hiç dogecoin var mı sorusuna hayır ama belki bir gün yanıtını verdi.

— elon musk (@elonmusk) february 4, 2021. Dogecoin, based on the doge meme, was initially started as a joke but has since. Dogecoin, kripto piyasasının geri kalanıyla birlikte sert bir şekilde yükselerek yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Musk, geçen günlerde twitter profilindeki biyografi kısmına yalnızca bitcoin yazmış, bunun üzerine birime yönelik ilgi hızla yükselmişti.



Related Posts To Dogecoin Elon Musk Ilişkisi


Dogecoin Elon Musk Ilişkisi Rating: 4.5 Posted by: Ratihsa

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts